مقالات دکوراسیون داخلی و ساختمانی

عوامل چیزی که برای کار روی دیوار ها در دکوراسیون داخلی انتخاب میکنید چه در مورد شخصیت ،حال و هوای سبک و چه در مورد ابعاد اندازه ظاهری آن می توان تفاوت اشکاری ایجاد کند.

مقالات دکوراسیون داخلی و ساختمانی

عوامل چیزی که برای کار روی دیوار ها در دکوراسیون داخلی انتخاب میکنید چه در مورد شخصیت ،حال و هوای سبک و چه در مورد ابعاد اندازه ظاهری آن می توان تفاوت اشکاری ایجاد کند.

معرفی ابزار پیش ساخته پلی یورتان

یکی از تکنیک های نوین در این صنعت ایجاد روش های نوین اجرا با بالاترین بهره ممکن در قسمت دکوراسیون داخلی و نمای ساختمان می باشد که همچنان با سرعت بسیار زیادی در حال گسترش است که یکی از کارآمدترین آن ها استفاده از ابزارها و المان های پیش ساخته در دکوراسیون داخلی و نمای ساختمان می باشد که طی این سال ها توانست بهترین جایگزین روش های سنتی شود، روش های سنتی پرهزینه و زمان بر بود ولی با استفاده از ابزار پیش ساخته پلی یورتان این مشکل کاملا حل شد و همچنین این صنعت به خوبی توانست از خود دفاع کند.

ما در این مقاله قصد داریم شما را با ابزار پلی یورتان که به عنوان جدیدترین و کارآمدترین جایگزین روش سنتی است بپردازیم، البته قبل از آن باید در مورد خود پلی یورتان و قابلیت های آن اشاره کنیم.

ابزار پلی یورتان در دهه ۱۹۳۰ توسط دکتر اوتو بایر اختراع شد. امروزه شکل ها و انواع مختلفی از ابزار پلی یورتان وجود دارد که از نظر ظاهری بسیار متفاوم می باشد. از این ابزار در زمینه های بسیاری مانند دکوراسیون، کفش سازی، تشک سازی و… استفاده می شود ولی ترکیبات شیمیایی آن ها تقریبا یکسان می باشد.

اگر بخواهیم پلی یورتان را از نظر علمی بیان کنیم، از دو جز شیمیایی به نام های پلیمر و یورتان ساخته شده. پلیمرها در طی یک فرآیند شیمیایی توسط گروه های یورتانی به هم پیوند زده می شوند و این ماده را بوجود می آورند. این ترکیب پلیمری محصولی پایدار، ایمن و بادوام ایجاد می کند که میلیون ها نفر هر روزه از آن استفاده می کند. باید بگویم که ابزار پلی یورتان برخلاف سایر ترکیبات مصنوعی، در برابر حرارت مقاوم می باشد و هنگام گرم شدن ذوب نمی شود.

انواع ابزار پلی یورتان

نقش انواع ابزار پلی یورتان با استفاده از این ابزارها می توان طرح ها و نقش های بسیار زیبا و چشم نوازی را در قسمت های داخلی و خارجی ساختمان ایجاد کرد. به طور کلی می توان انواع ابزار پلی یورتان را به موارد زیر اشاره کرد:

گلویی های ساده
نور مخفی ها
استفاده در پیشانی سقف های کاذب و کناف
دور لوسترهای بزرگ و کوچک
گنبدهای ساده و طرح دار
انواع قاب های لوستر: این قسمت شامل لوسترهای زینتی، قاب لوستر پلی یورتان، قاب لوستر دایره ای برجسته، قاب لوستر ستاره ای، قاب مربعی، قاب حاشیه دار، قاب لوستر طرح دار و گنبدی….
انواع ابزار کربل: این دسته شامل ابزارهای کربل گوشه ای و گوشه ای طرح دار، ابزار کربل ستونی، ابزار کربل پلی یورتان، ابزار کربل فرشته، ابزار کربل نمای دور و …..
انواع ابزار شمایل: شامل ابزار پلی یورتان برجسته، ابزار شمایل پلی یورتان زینتی، ابزار شمایل طرح دار گل آویز، طرح دار سقف، گلدار هلال و…
انواع ابزار گلویی: انواع ابزار گلویی شامل پلی یورتان نقش دار، ابزار گلویی چند لایه مشبکی، ابزار گلویی زینتی گلدار، ابزار گلویی طرح برجسته، ابزار دو لایه کم عرض و چندین لایه ای، ابزار راه راه ساده و مدور، ابزار گلویی برجسته نما، ابزار گلویی پلی یورتان پاپیونی و ….مزایای استفاده از ابزار پیش ساخته پلی یورتان

فرم پذیر بودن، درجه انقباض و انبساط و کند سوز بودن که به این ویژگی خود خاموش شوندگی می گویند و مقاومت آن در برابر رطوبت، سرما و گرما، فشار و پوسیدگی، مقاومت در برابر تغییرات آب و هوایی از خصوصیات خاص بودن ابزار پلی یورتان می باشد.

یکی از خصوصیاتی که باعث پرطرفدار شدن ابزار پلی یورتان شده است، خاصیت رنگ پذیر بودن آن می باشد که متناسب با سلیقه مشتری انواع متنوعی از رنگ ها، پتینه ها و ورق های طلا طیف وسیعی از انتخاب های این ابزار می باشد.
وزن سبک و کم این ابزار باعث شده که سرعت کار بالا برود، همچنین اقتصادی بودن آن باعث شده است که استقبال بالایی در صنعت ساختمان سازی و معماری از ابزار پلی یورتان صورت پذیرد. معماران داخلی ساختمان در سازه های لوکس از ابزار پیش ساخته پلی یورتان استفاده می کنند.
طراحی و بازسازی لوکس ساختمان، تغییر دکوراسیون ایجاد تنوع، بدون دردسر و نیاز به بنایی و گچبری دستی
از این ابزار در صنعت های دیگر نیز مورد استفاده قرار می گیرد برای مثال در دیوار پوش های لوکس و برجسته، پوشش های برجسته و تزیینات دکوراتیو
مقاومت در برابر حرارت و آتش سوزی، ضربه و حشرات

آشنایی با تری دی پانل ۳ بعدی

می توان گفت که پانل سه بعدی از یک لایه عایق پلی استایرن انبساطی کند سوز تشکیل شده است و بین دو صفحه مشبک مفتولی قرار گرفته است. این قرارگیری آن ها به شکلی است که باعث می شود این سه لایه به صورت جوش یا مفتول های برشگیر به همدیگر متصل شوند. قابل ذکر است که پس از نصب ۳d پانل ها برای استحکام بیشتر از هر دو طرف روی آن ها بتن ریخته می شود. شما برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شرکت پایکار بنیان پانل تماس بگیرید.

انواع تری دی پانل
همانطور که گفته شده این پانل ها به علت محبوبیتی که دارند، در انواع مختلفی عرضه می شوند که هر کدام از آن برای کار مخصوصی می باشد. در ادامه به دو نوع اصلی این پانل ها اشاره می کنیم:


تری دی پانل دیواری


نوع اول این تری دی پانل دیواری می باشد، همانطور که از نامش مشخص است استفاده اصلی آن برای دیوار ها می باشد. پانل دیواری به دو نوع مختلف تقسیم می شود که در بخش زیر به آن ها اشاره خواهیم کرد:


    تری دی پانل باربر: یکی از استفاده هایی که می توان از این پانل ها داشت، می توان آن ها را به عنوان سیستم باربر جانبی یا همان دیوار برشی استفاده کرد، برای این کار پانل های مخصوصی به نام پانل های باربر وجود دارند. در مقایسه با پانل های غیر باربر، این پانل ها دارای ضخامت بیشتر، قطر مفتول بیشتر و چگالی عایق حدودا ۱۵ کیلوگرم بر متر مکعب است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شرکت پایکار بنیان پانل تماس بگیرید.
    تری دی پانل غیر باربر: تری دی پانل های غیر باربر در سازه های مختلفی قابل استفاده می باشد. سازه هایی مانند اسکلت فولادی و بتنی که در آن ها به عنوان پارتیشن داخلی و دیوار محیطی استفاده می شود. همچنین قابل ذکر است که از این نوع تری دی پانل به عنوان یک دیوار جداکننده فضاها مورد استفاده قرار می گیرد. موردی که قابل توجه می باشد این است که به دلیل غیر باربر بودن این قطعات، ضخامت کمتری نسبت به نوع باربر دارند.



    تری دی پانل سقفی


    در نوع دوم، تری دی پانل سقفی می باشد که ضخامت بیشتری دارد، همچنین دارای عایق پلی استایرن و هسته یونولیتی می باشد. ضخامت حدودی این پانل ها بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلی متر می باشد. همچنین عرض پانل های سقفی بین ۸۰ تا ۱۰۰ سانتی متر است. قابل ذکر است که ضخامت بتن روی پانل های سقفی هم بین ۵ تا ۷ سانتی متر می باشد. این نوع تری دی پانل ها بصورت افقی و یا شیبدار با شیب کم به عنوان عضو باربر خمشی و دیافراگم افقی عمل می کند.
    تصویر: https://media.tahlilbazaar.com/d/2023/04/11/0/150060.jpeg?ts=1681217923105
    قیمت ۳d پانل
    نقش قیمت ۳d پانل رعایت کردن استانداردهای ساخت و ساز و استفاده از مواد اولیه با کیفیت ۲ عامل اصلی تعیین کیفیت انواع پانل های سه بعدی می باشد. در اصل قیمت ۳d پانل بر اساس کیفیتی که دارد تعیین می شود که وابسته به مواد مصرفی، نحوه جوش و اتصالات لایه های مفتولی مشبک و نحوه اجرای لایه های عایق می باشد، اما به غیر از این فاکتورهای اصلی که قیمت انواع تری دی پانل را در قطعات مختلف تعیین می کند، هزینه های جانبی دیگری نیز باید در نظر گرفته شود.
    مزایای تری دی پانل سه بعدی


    تری دی پانل ها به راحتی حمل می شوند به این دلیل که وزن بسیار سبکی دارند.
    انعطاف پذیری بسیار بالایی دارند و راحتی در استفاده سیستم های سینوسی و قوسی
    به علت نازک بودن ضخامت دیوارها نسبت به سایر دیوارهای دیگر، می توان از فضا به صورت مفیدتری استفاده کرد.
    مقاومت زیادی در برابر نیروی های برشی مانند زلزله دارد.
    اجرای نازک کاری بدون نیاز به ملات گچ و خاک
    عایق حرارتی، رطوبتی و صوتی خوبی می باشند.
    بدون نیاز به اجرای نعل درگاه برای اجرای بازشوی پنجره و درب
    وزن بسیار پایینی دارند و به همین دلیل بارهای مرده سازه کاهش می یابد.
    هنگام وقوع زلزله به دلیل پیوستگی و یکپارچگی در سقف و دیوارها، هیچ ریزشی اتفاق نمی افتد.


    معایب‌ تری دی پانل سه بعدی


    معایب تری دی پانل ها نسبت به مزایای آن ناچیز است و فقط مربوط به هزینه ها و مشکلات مربوط به حمل و نقل این مصالح پر استفاده در صنعت ساخت و ساز می باشد.
    قطعات پانل های سه بعدی معمولا بزرگ می باشند و همچنین به دلیل استفاده از صفحات مشبک مفتولی و برای نگه داشتن عایق پلی استایرن وزن بالایی پیدا می کنند؛ به همین دلیل حمل آن ها تا محل های بکارگیری و استفاده از آن ها در چندین مرحله خواهد شد که به تنهایی باعث افزایش هزینه های تری دی پانل سه بعدی می باشد و قیمت تری دی پانل افزایش پیدا می کند.
    به صورت کلی نقش عوامل اجرایی در این نوع مصالح زیاد می باشد و در صورت نداشتن تخصص ممکن است که نتیجه کار خوب نباشد.
    از مصالح تری دی پانل فقط می توان یکبار استفاده کرد و هیچ بازیافتی را نمی توان برای آن متصور بود.
    بستگی به دانش و تخصص پایین پیمانکاران و کارگران، استفاده از پانل ۳ بعدی ممکن است باعث هدر رفتن بیش اندازه بتن شود.